2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen dokumada imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet kırmızııyoruz.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

l Esrar ızdırapntısını önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlamlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve müsait hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bununla yan yana kötüdaki kriterlere sahip olan yerlerde tek yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması onaylama edilir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet Yangın Çıkış Kapısı kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu tasarmızda;

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda konstrüksiyondan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve benibeşer hayatını temel düzlük, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın Kapısı baz amacı insanların mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının kesifı cimriya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıhun esrarın ve şiddetli ısının dışarı çıkmasını önlemek kucakin kapının sapa sağlıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page