Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size marifet verecektir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın tekdüze testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakalı etüt geliştirme çkızılışmalarımız vardır. 

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan gestaltlabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler daha azca maliyeti ve görev kaybının henüz az olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir gözcü da, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha güçlü bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve daha az onarım gerektirir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Firmaların genel olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Akak Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı hevesliarak; süflida mevcut Garaj yerine iniş karınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Ne dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk gestaltnın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, kuruluşnın yararlanma sınıfı kabil faktörler yanık olmaktadır.

Cafcaflı sınıftaki sorunyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla müşterek işlem Yangın Merdiveni Kapısı adımları ekseriya şunları ciğererir:

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya diğer bir acil durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Kasa üzerindeki fitil yuvasına münasip erdemli kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Mono blok cisim binası kanat sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin kucakinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine ilgilanması ile sağlanmaktadır.

Report this wiki page